Navigatie

Chakra Healing

 

Op dinsdag (tussen 9.00 en 17.00), woensdag (overdag & 's avonds) en donderdag (tussen 9.00 & 17.00) geef ik Chakra Healings met edelstenen op dinsdag (tussen 9.00 en 17.00), woensdag (overdag & 's avonds) en donderdag (tussen 9.00 & 17.00) bij The Healing Station op de Ceintuurbaan in Amsterdam. 

Een uur per keer en 1 op 1, met rustgevende muziek op de achtergrond en een heerlijk ruikende olie. We beginnen de sessie met een aardemeditatie, plaatsen je in een visuele beschermingsbubbel en daarna leg ik je rustig uit wat alle chakra's zijn en waar ze voor staan. Enige wat je hoeft te doen is lekker liggen met je ogen dicht, ik leid je er doorheen.

We gaan je 7 chakra's weer openmaken doormiddel van edelstenen die met hun eigen krachten je chakra's zullen stimuleren. De edelstenen leg ik op je 7 chakrapunten, vanaf je stuitje tot je hoofd, dus het is fijn als je alleen een (sport)bh of een strak hemdje aanhebt, zodat de stenen gemakkelijk blijven liggen en goed contact met je kunnen maken. 

Aan het einde voel je rust, alles van binnenuit staat weer open en als je ergens blokkades voelt kunnen we er dieper op in gaan. Het belangrijkste is dat je een uurtje voor jezelf vrij maakt en bewust je lichaam de aandacht geeft die het soms even nodig heeft. 

Als je aan het einde van de sessie het gevoel hebt dat je een bepaalde chakra meer aandacht wilt geven, kan ik een juiste steen voor je kiezen en hier een sieraad van maken die ik dan later naar je opstuur. 

De sessie duurt 60 minuten per keer en kost €60,-.

Wil je een afspraak maken? Mail dan naar chakra@lievelinks.com

bij Sukha Yoga op de Ceintuurbaan 243 in Amsterdam. 

Foto: Texas Schiffmacher

Gastenboek

  • 18-11-2017 - Sterre heeft voor mij een prachtige ring met prehniet en...  lees meer
  • 10-11-2017 - Zojuist mijn mini vierkantje toermalijn ring gekregen en ik ben...  lees meer
  • 05-09-2017 - De rozenkwartsroller is echt een aanrader! Voelt heerlijk koud aan....  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2017 Lievelinks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel